KoiCave Mudpond Games Azukari Project

KoiCave Mudpond Games Azukari Project

Houd zaterdag 11 mei vrij in je agenda voor de KoiCave Mudpond Games/Azukari project !!! Exclusief voor dit evenement stellen meer dan 15 Top koi kwekers hoogwaardige koi ter beschikking. Sinds de start van de Azukari project/Mudpond Games zijn er steeds meer kwekers die hun koi willen laten deelnemen aan dit mooie evenement. In 2024 doen Marujyu, Miaytora, Izumiya, Nogashi, Isa, Dainichi Sakai, Omosako, Beppu Taniguchi, Narita, Maruhide mee aan de Koicave Mudpond Games ! Dit bekent dat je dit jaar de keuze hebt uit nog meer variëteiten ! Jouw koi kun je vervolgens uit te laten goeien tot JUMBO koi in een van de mudponds in Japan. Ben je benieuwd naar het koiaanbod en wil je deelnemen aan de KoiCave Mudpond Games/Azukari project ? Kom dan 11 mei naar Arts&Ants/KoiHuis te Aalsmeer !

Shigeyoshi Tanaka van de Maruyju Koi Farm komt hiervoor speciaal naar Nederland en geeft dan uitleg over dit bijzondere project. Kortom, je kunt hem LIVE spreken en hem het hemd van het lijf vragen over koi ! Alle koi worden getoond middels foto’s en filmpjes en Shige deelt zijn kennis en kunde op het gebied van de ontwikkeling van de koi. Vanaf 11:30 is iedereen van harte welkom. We stoken de BBQ op voor de hamburgers, vegaburgers en andere lekkere gerechten . Neem ondertussen een drankje en deel de passie voor de koi hobby met andere aanwezige hobbyisten ! Om 12:30 start dit leuk en leerzame evenement. Graag tot dan !!!

KoiCave Mudpond Games-Azukari Project 2024. De 5e editie van de KoiCave Mudpond Games-Azukari Project gaan van start. Deze keer met meer kwekers dan ooit!

We stellen onze klanten in de gelegenheid een koi aan te schaffen en deze voor 1 of meerdere groeiseizoenen bij de kweker in Japan te laten. Hoe gaaf is dat, je eigen koi in de Japanse mudpond! Door het grote succes van de eerste 4 edities van de KOICAVE MUDPOND GAMES Azukari Project kunnen we komend jaar niet achterblijven. Welke Japanse kwekers hier invulling aan gaan geven in 2024 is inmiddels bekend!.

Wat houden die KOICAVE MUDPOND GAMES-Azukari Porject ook alweer in?

Normaliter is het voor veel hobbyisten niet weggelegd een koi aan te schaffen en die op te laten groeien in Japan. De kweker bepaalt welke koi überhaupt in aanmerking kunnen komen om op zijn koifarm te blijven. Dit zijn de koi met een hoge kwaliteit en potentie waarvan hij denkt dat deze positief zullen ontwikkelen. Daarnaast wil de kweker in vrijwel alle gevallen enkel vrouwelijke koi in zijn mudponds. Als laatste gaat de kweker dit natuurlijk niet gratis doen. De kosten per koi bedragen al snel ergens tussen de 250 en 500 euro, afhankelijk van de kweker. Arts&Ants maakt het in samenwerking met onderstaande kwekers mogelijk een koi tegen zeer aantrekkelijk tarief in azukari bij de kweker te laten. Hiervoor worden in mei 2024 een groot aantal tosai geselecteerd. All-in prijzen (incl. HQ koi, azukari, quarantaine, winteropvang, btw en excl. transport) zijn in 2022 al gestart bij ongeveer 350 euro. Ook wordt er zeer zeker een diversiteit aan VHQ koi aangeboden die logischerwijs duurder zijn. De keuze is aan jou! Iedere koiliefhebber kan deelnemen ! De koi worden in mei aangeboden op een speciaal ingerichte website. Daar kun je dan eenvoudig een koi aankopen die meedoet.

Japanse kwekers die in ieder geval deel gaan nemen aan onze KoiCave Mudpond Games-AzukariProject zijn: Marujyu Koifarm, Izumiya Koifarm, Maruhide, Kanno, Miyatora, Beppu Koifarm, Matsue Koifarm, Kibi, Omosako, Narita en Sakai Fish Farm SFF. Met enkele kwekers zijn wij nog in onderhandeling, deze worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

– Keuze uit HQ en VHQ tosai;
– Go-sanke maar ook zeer veel overige variëteiten;
– Zoveel mogelijk gesekst als female door de kwekers;
– Inclusief foto en filmpje van de koi;
– Inclusief Azukari in mudpond tot november 2024;
– Inclusief filmpje van de release in de mudpond (onder voorbehoud);
– Inclusief certificaat (onder voorbehoud);
– Inclusief overwintering 2024/25 in NL;

Hoe kun je meedoen:

De 5e editie van de KoiCave Mudpond Games-Azukari Project gaan van start. Deze keer met meer kwekers dan ooit! Via de rode button hieronder ga je direct naar de site (Topfish Japan) waar alle beschikbare koi worden aangeboden. Heb je interesse in een koi dan kun je deze bestellen door een mail te sturen naar francoise@arts-ants.nl De mails worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Is een koi verkocht dan wordt dat zo spoedig mogelijk op de site duidelijk gemaakt. Deze link is pas werkzaam vanaf 11 mei 2024!